Läkemedelsbolagen vill oss inte det bästa!

Vad är det bästa för oss människor när det gäller vår hälsa? Är det inte en helhetssyn på oss som människor där vi vid sjukdom och i förebyggande syfte ska se till alla delar av vårt väsen. Detta ligger inte i läkemedelsbolagens intresse, de vill enbart plocka ut en del som ger en effekt på en symtom. Och sedan kan de säga, samtidigt som de slår sig på bröstet, titta vad duktiga vi är! Det de sysslar med är fusk med tillfälliga lösningar som ger ett sken av att de är värda så mycket pengar!

Vi har ännu inte förstått oss själva och vad helhetssyn är därför kan vi bli duperade av dessa vinstdrivande monster.

Tyvärr är det så att de som ska skydda oss, läkemedelsverket sitter i samma skepp, de går i första hand dessas bolags ärenden.

Ekvationen är ganska enkel den ska bara beslöjas så den ser ut som något annat än vad den är. Den ska se ut som en vetenskap som följer en hög etik och moral. Medans den står i vägen för ett utvecklande av en helhetsbaserad vård. Den vård vi har idag är i grunden en affärsverksamhet.

Så länge vi har en ekonomi i världen som baseras på vårt ego och hur finurligt man kan lura till sig mer än vad man behöver, så länge kommer vi inte att riktigt kunna utveckla en helhetsbaserad vård.

När vi har frigjort oss från detta monster så kommer själens kreativitet blomstra och vi kommer kunna uppnå sådan fantastisk kunskap om oss själva och vår plats i universum. Tills dess får fortsätta att kämpa mot varandra.

Det pågår en häxjakt mot de komplement och förebyggande medel som finns under täckmanteln att det behövs kvalitetssäkra dessa oftast ofarliga medel. Det är samma kraft som härjade under inkvisitionen, man tänker bränna allt på bålet som de inte har kontroll över. På så sätt kommer de bränna den kunskap som vi människor behöver för att kunna fortsätta vår utveckling till hela och själsmedvetna människor.

Framtidens medicin måste vara en kombination av naturens visdom tillsammans med en teknik som har sin grund i själen och en helhetssyn som går bortom det som vi vet om oss själva idag.

 

Do you want to improve the world?
I don't think it can be done.

The world is sacred.
It can't be improved.
If you tamper with it, you'll ruin it.
If you treat it like an object, you'll lose it.

There is a time for being ahead,
a time for being behind;
a time for being in motion,
a time for being at rest;
a time for being vigorous,
a time for being exhausted;
a time for being safe,
a time for being in danger.

The Master sees things as they are,
without trying to control them.
She lets them go their own way,
and resides at the center of the circle.

Lao-Tzu

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera här: